Напередодні Нового року Instagram зірок українського шоу-бізнесу почав майоріти архівними фотографіями, на яких вони позують біля ялинок на дитячих ранках. Дівчата з "Жіночого кварталу" вирішили приєднається до цього челенджу і почали викладати на сторінці шоу дитячі фото учасниць. Серед інших, з'явилося і фото з главою колективу Оленою Кравець.

Так, на фотоколажі, який з'явився на сторінці "Жіночого кварталу", можна побачити сучасне фото Олени, а також її знімок з новорічного ранку. "Довгий час на дитячих ранках у дитячому саду я грала Снігуроньку, бо була білявою в групі. Але потім, коли волосся потемніло, мене "понизили" до Сніжинки!", - розповіла Кравець. А шанувальники зіркової красуні почали обговорювати її фото. Варто зазначити, що такі фотоколажі з'явилися і з історіями Ольги Жуковцової та Ірини Сопонару.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.