У Палаці спорту відбулися концерти "Різдвяної історії з Тіною Кароль". Це дійство запам'яталося яскравими постановками та виступами українських зірок, серед яких MONATIK, гурт "Беz Обмежень", Мішель Андраде, "Жіночий квартал", Олег Скрипка, гурти "Время и Стекло" і KAZKA, Дзідзьо, Jerry Heil, KHAYAT та Юлія Саніна.

Організатором "Різдвяних історій" стала українська артистка Тіна Кароль. Вона розповіла головну ціль таких концертів, які йшли у Палаці спорту протягом трьох днів.

Кадри з музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль»
Кадри з музичного фільму «Різдвяна історія з Тіною Кароль»

"На це пішли всі зусилля, працювали мінімум пів року, але народилася "Різдвяна історія" ще у 2014 році. Ідея була в тому, щоб відродити самоідентифікацію. Коли стало складно, щоб сталося ось це чудо всередині нас, щоб ми зрозуміли своє нутро — хто ми, звідки ми, чому українське Різдво таке багате традиціями", - заявила Кароль.

Народна артистка України зазначила, що вона з колективом багато років гастролювала Україною з таким шоу, однак потім з командою захотіли влаштували різдвяне диво для українців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тіна Кароль, Zefir.ua
Тіна Кароль, Zefir.ua

"Ні для кого не секрет моя життєва біографія, яка підштовхнула мене до цього. Коли ми звертаємо увагу на проблему, суспільство долучається до цього. Я за успішну, амбіційну країну", - додала артистка.

Зазначимо, що крім відомих українських артистів, частиною концерту став також добрий благодійний проєкт "Здійсни мрію" та справжні герої, які є прикладом мужності і любові до України. Серед них — тяжкохворий 4-річний Ілля та ліквідатор наслідків Чорнобильської аварії Олексій Ананенко, якому стоячи аплодував весь 10-тисячний зал Палацу спорту.

Нагадаємо, що Кароль в шовковій сукні надихнула мільйони українців: "Шикарна жінка".

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також портал Знай.uа писав, що Кароль складе компанію Данилку: журі нацвідбору на "Євробачення-2020" поповнила діва українського шоу-бізнесу.