Єдина донька легендарного українського артиста Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) - Барбара вийшла заміж. Новоспечена наречена не приховувала емоцій та поділилася своїми враженнями.

Дівчина розповіла, як на її думку батько віднісся до обранця своєї доньки. Про це Барбара сказала у програмі "Світське життя".

"Ми з татом завжди дуже довіряли одне одному. Ми були дуже близькі, тому він би однозначно добре поставився до мого чоловіка", – поділилася Барбара Кузьменко.

Барбара Кузьменко зізналася, що знала про пропозицію задовго до того, як отримала її.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Освідчення було дуже романтичним, оскільки воно було в тому місці, де ми вперше побачилися. Це був сюрприз, втім, я вже два місяці розуміла, що це станеться, оскільки, знайшла в телефоні скріни з обручками", – розповіла донька Скрябіна.

Обранцем Марії-Барбари став молодий чоловік Віктор Тур. Він, як і донька Кузьми, навчається у київському медичному університеті, куди й Віктор, і Барбара вступили у 2014 році. Очевидно, пара познайомилася саме під час навчання.

Також фотографією з весілля поділився на своїй сторінці в Instagram український співак DZIDZIO. На фото артист позує разом із молодятами.

"Я сьогодні прийшов привітати з Днем весілля двох прекрасних молодих людей: Барбару і Віктора! Бася – єдина дочка Кузьми, а він сьогодні разом з нами святкує і радіє за свою дитину, за таку гарну нову сім'ю", – написав DZIDZIO.

Нагадаємо, донька покійного Скрябіна вразила українців своєю красою, копія Кузьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.