Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними фото, позуючи з песиком по кличці Рафік, якого так обожнюють фанати. Так, артистка приміряла на себе образ "зухвалої Ізабелли" з 90-х, відгулявши на корпоративі "Нового каналу" з зірковими друзями і колегами, серед яких можна побачити Олександра Педана та Сергія Притулу.

"Вчора я була «дєрзкой Ізабеллой»😂 Новорічний корпоратив @novy_channel відбувся!!! Рєбята ви круті😎Листайте і ви перенесетесь в атмосферу двора, клуба і тєрлухи, в яких є падружки і друззя😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Ого, яка яскрава помада!!! Теж хочу таку❤️❤️❤️", "Красуня обожнюю тебе❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Чотка дівка🔥😎", "Клас🔥😄Весело там, ностальгія😂", "Ти така красуня♥️".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.