Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжний кадр з mood video на пісню "Мира мало", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка позувала верхи на білосніжному коні, примірявши незвичайне вбрання, суцільно вкрите бірюзовими паєтками і фатином.

"сьогодні я закінчила всі справи на 2019!!!!! Буду спати як немовля .... щаслива 🙈😍😍😍😍😍
А ви задоволені собою?" - поділилася емоціями Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Напевно не зручно на поні спати😂?", "Добре відпочити !!!))))))👍😀😘", "Ви навіть спите на коні😂🙈😉", "Ви з кожним роком все краще і краще)Вітаю ❤️", "Ти супер".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.