Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка вже встигла виставити і дивне відео з готелю, і фото у шубі, незважаючи на звичну температуру повітря +30, і навіть покрасуватися фігурою біля моря, адже вона дуже старалася схуднути і практично нічого не їла, крім салатного листя.

"Передноворічне купання🌴🌲 А ви в теплих краях? Або у зимм? Щоправда, нашу погоду з Московської об'єднує відсутність снігу.🤷‍♀️🌴🌲😂", - спробувала пожартувати Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Зайди в воду з вуха. 😁Сховай свій убогий купальник з алі експрес 😆", "Настя, сильно ноги у воді не розсувайте, а то там пекучий планктон плаває😂 шпагат може до добра не довести😂😂", "Всю місцеву рибу розлякала.". Варто відзначити, що Настя також виставила в Сторіс чоловіка, з яким вирушила на відпочинок, точніше, його волохату ногу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.