Російський актор театру і кіно Олександр Петров, який знімався у фільмі компанії Зеленського, вважає, що західні цінності чужі РФ, а російським жінкам подобається, коли до них чіпляються. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Buro 24/7".

Кореспондент видання поцікавився у 30-річного співрозмовника, чи він не боїться озвучувати якісь речі після голлівудських викриттів про домагання та зґвалтування.

"Я думаю, що сам маю право говорити, що я думаю, і має право постояти за себе. І вже точно я маю право не думати про те, що мої слова можуть бути не близькі феміністкам. У нас інший менталітет, західні цінності у нас не приживуться. Російським жінкам подобається, коли до них чіпляються. Багатьом дуже подобаються такі знаки уваги", - відповів Петров.

Потім він додав, що російські жінки завжди зможуть постояти за себе, якщо їй щось не сподобається.

"У нас така російська жінка, що якщо вона не захоче, то ні один мужик до неї не пристане", - вважає актор.

Також Петров сказав, що не вітає стирання кордонів між статями, "що хлопчики і дівчатка стають однаковими".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, зірка "50 відтінків сірого" відверто розповіла про сексуальні домагання

Як повідомляв портал Знай.ua, Сальма Хайек відверто розповіла про особисте життя: домагання Вайнштейна і шлюб з мільйонером.

Також Знай.ua писав, київський викладач жорстко поплатився за мерзенні домагання до студенток.