Найепатажніша українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз працює на Новому канал, зібрала понад три мільйони фоловерів у своєму Instagram, яких часто радує кумедними фото і відео, адже почуття гумору у неї відмінне. Цього разу Леся навіяла українцям новорічний настрій невигаданою історією.

Зокрема, Нікітюк розповіла своїм фолловерам про найгірше свято в своєму житті, яке сталося в минулому році.

За словами Лесі, вона тоді надто втомилася. Більш того, їй вистачило сил лише прийти додому, з'їсти мандаринку і випадково заснути з улюбленою собакою.

За словами знаменитості, своїм глядачам вона прагне віддати 100 % власної енергії, і чере це іноді забуває про власний відпочинок. Разом з тим, минулий негативний досвід показав Лесі, як варто дійсно проводитися свято. Тому на цей раз зірка збирається присвятити день цілком собі та власній родині.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Новий рік планую відзначати в компанії друзів. А Різдво, природно, з батьками, сім'єю і хрещеницею", - розповіла Леся.

До речі, у новорічну ніч Леся Нікітюк була учасником зйомки привітання від президента України серед найкращих українських зірок шоубізу.

Нагадаємо, Леся Нікітюк провела майстер-клас з приготування олів'є: це відео зарядить вас новорічним настроєм.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.