Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка виклала відверті селфі в бікіні відразу після святкування, засвітивши змарнілу фігуру і викликавши масу невдоволення.

"Поки всі сплять я зробила селфі на найкрасивішій віллі... Нам так тут кльово!!!🙏👍😊💪 Йду на пляж. Приготувала сніданок нашим😂🥬🥬🥬🥒🥒🥒🥚🥚🍑 Все, що можу😂 А у вас як новорічний ранок починається?🤷‍♀️🐣 🌴🌲", - поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя ви що не бачити не можете!!! Як жахливо ви виглядаєте", "Жах", "Настюша, в костюмі снігуроньки було краще... Навіщо такі фото?", "Як завжди гола, було б що показувати.", "Красуня! В купальнику, відібраному у дівчинки - підлітка, млинці в ліф не поміщаються.", "Без коментарів. Ну якщо чесно, це перебір. Хочеться сказати погане, але вже далі нікуди. Ганебне фото".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.