Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша дочка Соня, якій нещодавно виповнилося 18 років. Так, дівчина виставила романтичне селфі зі своїм коханим, показавши, як трепетно відзначила Новий рік в його компанії.

"Happiest new year (Найщасливіший Новий рік)" - зізнається Соня. Фолловери залишилися в захваті, взявшись вітати парочку і навіть зазначивши, що кохані схожі один на одного. Варто відзначити, що дочка Брежнєвої та її бойфренд разом вже досить тривалий час, вони багато подорожують, виставляючи милі фото.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.