Комедійна акторка зі студії "Квартал 95" Олена Кравець 1 січня святкує день народження. Сьогодні одна із найвідоміших українок святкує 43-й день народження. Найеротичніші кадри зірки протягом останніх років бентежать і не дають спокою небайдужим українцям.

Олена Кравець засвітила груди

У старших класах Кравець захотіла стати актрисою, але все ж таки поступила в криворізький філіал Київського інституту народного господарства, де отримала спеціальність фінансиста-економіста. Незабаром вона почала грати в команді КВН - спочатку за інший вуз, оскільки в їхньому інституті не було своєї команди. А потім, коли до них надійшов Володимир Зеленський, вона перейшла в його команду.

Олена Кравець позує у короткій сукні

У 1998 році Кравець стала частиною команди "Квартал 95". Спершу вона займала посаду адміністративного директора колективу, а також виступала на сцені як акторка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Олена Кравець із пікантно оголеним плечем

Олена Кравець у спокусливій фотосесії

Олена Кравець у постільній білизні

Олена Кравець неодноразово пародіювала світових політиків і акторів, а також українських — Юлію Тимошенко, Олену Малишеву, Надію Савченко, Наталію Королевську, Олега Винника, Уляну Супрун та інших.

Олена Кравець на пляжі

Олена Кравець і Марина Лірник

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.