Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео з підготовки до виступу, показаному на "Первом" каналі, виконавши свій свіжий хіт у вагоні метро. Так, артистка приміряла пікантне чорно-золоте вбрання, засвітивши шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться.

"швидше сюди
Всі сюди !!!!!😬😁😁😂", - забавно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна🔥🔥🔥", "Ух ти красиве відео❤️❤️💯🔥", "Як ви чудово танцювали👏👏👏👏👏👏", "Обожнюю ваші пісні💥💥💥💥💥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ну яка чітка 🔥", "Вам сподобався наш метрополітен? 😂❤️", "Браво 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.