Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, позуючи на одному з новорічних шоу в шикарному вбранні і виконавши свій свіжий хіт "Мира мало". Так, артистка приміряла пікантне боді і голографічні ботфорти бузкового кольору, а казковий образ доповнила блискучою накидкою.

"З Новим Роком, дорогі 😍з наступаючим Новим Роком!!!🤩", - трепетно підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати:"Як Філіп Кіркоров вже костюми такі😂😂", "фігура виглядає не пропорційно, чекаєш, що кінець кута це пахова область, а тут вона трохи не на колінах, а так дуже яскраво", "Жесть, невдалий костюм 😂", "Це Маша Распутіна?", "Що за прикид????Кошмар".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.