Нещодавно з'явилися чутки про відродження історії про Гаррі Поттера. Як повідомляють джерела видання We Got This Covered, творці фільмів про Гаррі Поттера планують випустити продовження легендарної саги.

Повідомляється, що сюжет буде обертатися навколо історії, яка відбувається через 20 років після подій фіналу. Очікується, що однією з головних героїнь стане дочка Волан-де-Морта, яка спробує воскресити батька. Також в центрі історії виявиться молодший син Гаррі Альбус Северус.

Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com
Гаррі Поттер, фото: wallpaperup.com

Також не виключається, що Джоан Роулінг приєднається до написання сценарію, а основні актори повернуться до своїх ролей. Компанія Warner Bros бачить великий потенціал у новому персонажі та сподівається зробити його головним героєм франшизи.

Нагадаємо, зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф зіграє супергероя у Marvel: деталі нової ролі колишнього чарівника

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Один вдома", "Гремліни" та "Сніговик": оприлюднено список кращих різдвяних кінострічок

Також "Знай.ua" писав, що зіркові дітлахи з Гаррі Поттера прийшли на зустріч "випускників": 30 років — не вирок, яскраві фото