Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео свого виступу з піснею "Лед тронулся" на новорічному шоу "Привіт, 20-ті", перетворившись на запальну Снігуроньку. Так, артистка приміряла відверте біле боді і масивну корону, доповнивши образ високими ботфортами і засвітивши ідеальну фігуру.

"Лед тронулся [Новорічне шоу #привіт20ті]", - лаконічно підписала Полякова. Фолловери взялися коментувати, не скупившись на компліменти: "Супер, красуня... Реально королева краси.. Костюми як завжди круті...", "Шикарна👑👑👑👑👑", "Полякова респект!! Запальничка наша. Поважаю розумних і красивих одночасно фей!", "Витончена красуня👍", "Обожнюю тебе Оля . Твою творчість . Ти молодець .", "Королева💖🙏".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.