Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр в пікантному вбранні, розповівши, яке загадала бажання на Новий рік 2020. Так, артистка приміряла чорні штани із завищеною талією і темно-синій оксамитовий міні-топ з глибоким декольте, засвітивши струнку фігуру.

"Я загадала, що мій 2020 буде казковим, добрим, феєричним, наповнений новими цікавими викликами👋👌 А ви яким загадали ваш 2020?💋🎄", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Настя, Ви чарівні❤️", "Вже діток пора в цьому році😉", "Чудова і чарівна!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Красуня !!!", "Красуня 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Шикарна🔥🔥🔥😍😍😍💋", "Оце фігура😮", "Яка чарівна сукня...😍".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.