Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео з підготовки до виступу, показаному на "Першому" каналі, виконавши свій свіжий хіт "Новий Рим" у вагоні метро. Так, артистка приміряла пікантне чорно-золоте вбрання, засвітивши шикарну фігуру, над якою наполегливо трудиться.

"Зйомки новорічного вогника на сингл НОВИЙ РИМ проходили пізно вночі🙀ми забігли в поїзд і за два дубля зняли всі синхрони! Це було круто! @alexey_k_golubev спасибі за ентузіазм і бажання допомогти у всьому задуманому🎄
Люблю, коли люди горять ..на виході це завжди читається ❤️", - підсумувала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Круто ❤️😘😘", "Краща😍❤️", "Приголомшливе видовище!!! Такий потужний заряд енергії!!❤️", "Світлана Сергіївна ну це ШИКАРНО😻🔥", "Супер! Свєта супер Свєтік клас Свєта наш найкращий алмаз! ❣️❣️❣️". .

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.