3 січня знаменитому голлівудському актору, режисеру і продюсеру Мелу Гібсону виповнюється 64 роки. Мел Колм-Килле Джерард Гібсон народився в місті Пікскілл, штат Нью-Йорк. Популярний актор є лауреатом двох премій "Оскар" і премії "Золотий глобус" за режисуру драми "Хоробре серце".

Мел Гібсон у 2017 році був номінований на премії "Оскар" і "Золотий глобус" за режисуру військової драми "З міркувань совісті". Актор також є почесним офіцером ордена Австралії. Нижче наведено перелік найкращих фільмів актора.

Мел Гібсон, фото: AP
Мел Гібсон, фото: AP

Знаки

У фільмі сім'я простого американського фермера на ім'я Грем Хесс намагається розгадати значення величезних знаків-символів, які дивним чином з'явилися на їхньому полі. Головний герой особисто приступає до пошуків відповідей на свої питання, не підозрюючи, що ці відповіді можуть принести йому нещастя.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Чого хочуть жінки

Після нещасного випадку головний герой відкриває в собі дар читати жіночі думки. Це дає йому шанс повернути втрачені позиції на роботі. Але непередбачена обставина звела все нанівець – це любов.

Бобер

Власник компанії по виробництву іграшок Уолтер Блек довгий час знаходиться на межі нервового зриву. Бізнес в занепаді, сім'я на межі розпаду, репутація під загрозою. У відчаї він вирішує звести рахунки з життям, але від фатального кроку його утримує іграшка, яка повністю міняє його життя.

Ігри розумів

Дії фільму відбуваються в Англії в середині дев'ятнадцятого століття. Професор Джеймс Мюррей є співробітником Оксфордського університету та працює над першим в історії словником англійської мови. Головний герой бере собі в помічники дуже неоднозначного чоловіка, який вважається небезпечним злочинцем та психічнохворим. Проте достеменно невідомо, ким він є насправді.

Хоробре серце

Події фільму відбуваються в 13-му столітті. Вільям Уоллес повертається в рідне село через багато років після смерті батька, сподіваючись завести сім'ю. З часом після непоправних подій шотландці проголошують Вільяма своїм вождем. З відчуттям помсти починається повстання проти короля Англії. Вільям повинен покарати тих, хто позбавив його сім'ї.

Нагадаємо, раніше культовий трек Nirvana отримав друге життя: чому Smells Like Teen Spirit від Кобейна досі "качає" світ

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шнурова пробило на одкровення через Зеленського з Путіним: "І того, і іншого....."

Також "Знай.ua" писав, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили