Лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров порівняв президентів Росії та України Володимира Путіна і Володимира Зеленського. Музикант підкреслив, що вважає двох президентів професійними політиками, які користуються високим рівнем довіри серед мешканців своїх держав.

"Зеленський — абсолютно професійний політик. Він на ґрунті серіалу "Слуга народу" підготувався, став професійним політиком, потім вийшов у реальну політику. А що таке політика? Ось чому Путін відрізняється від Зеленського? І того, і іншого показують по телевізору", - зазначає Шнуров. Сергій Шнуров

Сергій Шнуров, фото - Vzglead.md
Сергій Шнуров, фото - Vzglead.md

За словами Шнурова, і Путін, і Зеленський добре говорять, і на цьому все. Музикант впевнений, що це все, що люди знають про політику. Також музикант підкреслив, що обом президентам вдалося вибудувати хорошу політичну кар'єру.

Варто нагадати, що 31 грудня, за кілька годин до Нового року, між Путіним і Зеленським відбулася телефонна розмова. Глави держав привітали один одного зі святом.

Володимир Зеленський, фото: Уніан
Володимир Зеленський, фото: Уніан

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Росії Шнуров та зірка "Голосу" потрапили у гучний скандал, помацала на очах у тисяч глядачів

Як повідомляв портал "Знай.ua", "А в кущах танки, як лосі": Шнуров безстрашно потролив Путіна

Також "Знай.ua" писав, що Собчак жорстко рознесла Шнурова через свого коханця: "Дурна коняка"