Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист вирушив до Португалії, звідки викладає яскраві фото в соцмережі. Так і цього разу зірковий красунчик показав сонячне фото з цікавого місця – Мису Рока, який є найбільш західною точкою країни, Європи та Євразійського континенту в цілому.

Як видно, на фото Віталік позує, сидячи на камені біля прірви і скель. Він вийшов на прогулянку в синіх джинсах з кросівками і чорній шкіряній куртці. Козловський дивиться в камеру і мило посміхається. У підписі до фото він написав: "Тут закінчується найбільший материк планети і починається найбільш витягнутий океан планети". Шанувальники у захваті від нового фото артиста, його засипають компліментами, але деякі просять Віталіка бути обережним на таких прогулянках, адже місце дуже небезпечне.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.