Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка прославилася на весь світ своєю незвичайною зовнішністю, і яка вже довгий час прикрашає світові глянці і рекламні компанії, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна модель показала в мережі яскравий кадр з відпочинку, на якому з'явилася в неймовірно милому і ніжному образі.

Як видно, перед камерою Алла Костромічова з'явилася в довгому білому сарафані з воланами і пікантним розрізом від стегна. Цей наряд оголив її довгу витончену ногу, волосся красуні розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і викликаючий вираз. Модель стоїть біля високого паркана, за яким видно густу зелень. У підписі до фото Алла написала: "Хто вірить, що 2020 буде прекрасним і позитивним роком? Я – так!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.