Популярна українська співачка, актриса і просто улюблениця публіки Тіна Кароль, яка нещодавно представила спільний з Юлією Саніної кліп на чуттєву пісню "Вільна", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. А в цей раз зоряна красуня показала динамічне відео, на якому вона виступає на сцені в компанії своєї підтанцьовки.

Як видно, перед камерою Тіна з'явилася в "летючому" багатошаровому платті рожевого кольору, яке так і розлітається в русі. А рухається вона дуже активно – співачка цікаво танцює, а трохи позаду видно підтанцьовку, яка повторює її руху. При цьому на відео також можна побачити танцюючу публіку, яку Тіна завела. У підписі до фото Кароль запитує: "А як ваші новорічні свята проходять?". А прихильники кинулися відповідати, також засинаючи е компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.