Ось і настав довгоочікуваний 2020 рік! Олів'є з'їдено, святкові шоу переглянуті, а подарунки розпаковані. Українські зірки трепетно вітали шанувальників з Новим роком, розміщуючи фото і відео на своїх сторінках в Instagram. Чого бажали фанатам Оля Полякова, Настя Каменських, Катя Осадча і Юрій Горбунов, Сергій Бабкін та інші.

"З Новим роком! С Новым годом!
Happy New Year!
", - трепетно побажала шанувальникам романтична Тіна Кароль.

"Дорогі мої, з Новим Роком!!! Нехай кожен буде щасливий в 2020, нехай кожен реалізується, нехай кожен досягне своїх цілей і здійснить самі казкові мрії!!! Любові вам❤️ міцного здоров'я ❤️ і задоволення від кожної миті цього року ❤️", - не стримувала теплих емоцій Аліна Гросу.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"З Новим роком, друзі! Нехай всі мрії збудуться і буде злагода і мир! ❤️ ", - бажають Катя Осадча та Юрій Горбунов.

"2020 - час замовляти бажання!
Нехай кожна секунда Нового року подарує вам щастя! ­
Прийміть теплі вітання від нашої родини! ­
Я безмежно люблю вас!
", - зворушливо відзначили Ольга Фреймут та її чоловік Володимир Локотко.

"Вітаю всіх з Новим Роком! 🥳 #2019 був дуже насиченим, крутим і справді незабутнім! Я бажаю вам мріяти! Пам'ятайте, що мрії збуваються, якщо бути наполегливим і наполегливо йти до поставленої мети. Вірте в себе і ніколи не зупиняйтеся😊", - поділилася радістю красуня Настя Каменських.

"#семьябабкиных вітає Вас з Новим Роком!!!🎉 Всіх Наших, Бабкінських обожнюємо, обіймаємо, разціловуємо!!!❤️ Будьте здорові!", - зачарували сімейним фото Сергій та Сніжана Бабкіни.

"Наші побажання з новим 2020🎄!", - записали відео найромантичніша пара шоу-бізнесу - Микита Добринін і Дарина Квіткова.

"Дорогі мої! Я вас вітаю з наступаючим Новим роком ! Живіть мріями, адже вони збуваються, головне трудіться і вірте! Радості нам всім в новому році!" - привітала українців Оля Полякова.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.