Наймолодша мільярдерша у світі, американська модель Кайлі Дженнер підтримала мешканців Австралії, які страждають від стихійного лиха. У своєму Instagram-сторіс знаменитість поділилася страшними кадрами лісових пожеж. Вона закликала свою мільйонну аудиторію не залишатися байдужими до світових катастроф.

Скріншот, Instagram

Скріншот, Instagram

Так, незважаючи на свої переживання за невинних тварин, Дженнер воліє носить капці з натурального хутра. Відповідне фото вона також розмістила на своїй сторінці в Instagram-сторіс.

Скріншот, Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншоти

Слід зазначити, що в Австралії вирують лісові пожежі. Палаюча стихія накрила країну ще у вересні, а тепер вогонь охопив вже 3 штату і вбив безліч місцевих тварин. Останні кілька днів в Австралії спостерігається загострення пожеж із-за сильного вітру, а в країні оголосили надзвичайний стан.

Нагадаємо, що Кайлі Дженнер виклала в мережу спекотне фото зі своєю подружкою, на якому вони позують у вельми незвичайних образах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кайлі Дженнер вирішила похвалитися фотографіями, на яких позує в незвичайному вбранні. Також на цих фото можна помітити, що Кайлі змінила зачіску.

Також портал Знай.ua писав, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер виставила дуже відверту серію чорно-білих фото, позуючи лише в мереживній білизні.