Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила архівне відео з одного з новорічних шоу, де зіграла роль Солохи. Так, аристка і російський актор Максим Аверін в образі чорта виконали пісню "Ніч Яка Місячна", відверто фліртувавши один з одним на сцені.

"Ну не свята , Біс і мене поплутав 😂було діло !!!", - пожартувала Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Ох вже ця Наталка, гарна дівчина😍", "Красуня 🔥🔥🔥", "Гарна,чертовка!!!!)👍❤️💯", "Наталочко така красива як завжди💞💖💖💖💋💋💋", "Натуральна Солоха👏🔥😂", "Наташа-прекрасна актриса! Вам потрібно в кіно зніматися)!👏😍👍", "Класна.....", "Наташа, ви як завжди на висоті, найулюбленіша українська дівчина з перцем🔥🔥🔥🔥", "Ну справжня Солоха.".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.