Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка є автором і ведучою програми "Світське життя", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка показала милі святкові фото з чоловіком – відомим телеведучим Юрієм Горбуновим, а підписі до них привітала фоловерів з Різдвом.

На першому фото Катя і її чоловік відображені біля величезної красивої ялинки, вони стоять в обнімку і посміхаючись дивляться в камеру. Телеведуча одягнена в гарну білу мереживну сукню міді, а на її ногах бежеві босоніжки. Її волосся зібране на потилиці, а на обличчі немає макіяжу. Горбунов позує в чорних брюках і білій сорочці. На другій фотографії, яку Катя зробила сама, вони з Юрієм у тому ж вбранні, але вже не в повний зріст, вони все так само посміхаються. У підписі до фото Осадча написала: "З Різдвом! Нехай всі ваші мрії збуваються! У сторіс наша колядка".

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.