У середу, 8 січня, в Ірані сталася катастрофа боїнга українських авіаліній, в катастрофі загинули всі пасажири і члени екіпажу, всього близько 200 осіб. Це трагічна подія розбурхала людей і підірвала соцмережі. Не залишилися байдужими і багато зірок шоу-бізнесу, вони цілий день публікують в соцмережах траурні картинки літаків і свічок, а також пишуть слова співчуттів.

Не пройшли повз цієї події і одіозні українські співачки Світлана Лобода та Ані Лорак. Вони також висловили траур, опублікувавши відповідні посади в Instagram. "Жахлива трагедія. Співчуття рідним і близьким загиблих", - написала Лорак. А Лобода написала наступне: "Неможливо пояснити, чому це так часто стало відбуватися. Страшно дуже. Всі ми ходимо під Богом. Глибокі співчуття рідним і близьким загиблих. Нехай Земля їм буде пухом".

Нагадаємо, батьки загиблих в аварії літака МАУ в Ірані прибули в Бориспіль.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що МАУ призупинила польоти в Тегеран після аварії з Боїнг 737.

Також портал "Знай.ua" писав, про катастрофу українського літака в Ірані – повна хроніка і що відомо.