Скандальні українські співачки Ані Лорак і Світлана Лобода, які вже давно живуть і працюють у Росії, відтанцювали на закритій київській вечірці.

Ця інформація стала відома з Instagram концертного директора Дяді Жори, який опублікував інформацію про корпоратив, присвячений дню народженню "просто гарної дівчини, яку дуже любить чоловік". Концерт, на якому виступали топові зірки українського шоу-бізнесу - подарунок від містера "Х".

Як повідомляє видання "Страна", артисти співали на дні народження Марини Кондаурової.

Ведучими заходу були відомі медійні персони України - Дядя Жора і Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кадр зі нової фотосесії в образі з кліпу "Сон". Знаменитість приміряла на себе дуже відверте шовкову сукню тілесного кольору, притулившись до стіни. Шанувальники ж примітили, що то фотограф перестарався з фотошопом, то сама артистка зловжила уколами краси. Так чи інакше, багато не відразу дізналися Ані.

Також портал раніше писав, Світлана Лобода виклала в мережу фотоколаж, який складається з двох майже однакових її портретів. На знімку Лобода позує в чорному вбранні з яскравим макіяжем на обличчі. Артистка підвела очі чорним олівцем, підфарбувала вії і дуже сильно нафарбувала губи темно-червоною помадою. Волосся співачки розпущене і м'якими пасмами спадає на плечі. Світлана дивиться в камеру на обох фотографіях, мабуть, це селфи.

Нагадаємо Світлана Лобода показала фанатам улюбленого мохнатика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.