Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нове сценічне фото.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона позує в строкатій короткій сукні, яка оголює її стрункі ноги. Мабуть фотографія була зроблена під час виступу артистки на сцені, так як вона відображена під час танцю, а поруч з нею дві дівчини з підтанцьовки. Волосся Лорак розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. Свій образ артистка доповнила чорними босоніжками на грубих підборах.

Дівчата, які позую на фото разом зі співачкою, одягнені в яскраві бюстгальтери і пишні короткі спіднички темних відтінків. На них такі ж босоніжки, як і на Лорак і вони теж танцюють. Де виступала співачка, вона не уточнила, і взагалі не підписала свою фотографію. Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно обговорювати. Користувачі засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося.

"Люблю шалено", "Найкраща", "Той випадок, коли ти красива подружка", "Ніжки вогонь!", "Дорога Ані! Дивлячись на Ваші виступи, не можна не зарядитися енергією і позитивом. У Вас особливий дар і талант", "Шикарна", "Граціозна як пантера у пошуках жертви. Дуже красива і талановита", "Нереально красива", "Вогонь!", "Ну і обличчя у танцівниць", "Кас! Оце дівки запалюють", "Нічого особливого. Завжди блищить, вже набридла. Треба щось міняти", "На цьому фото всі такі страшні. А Лорак тепер і нафарбована страшна, і не нафарбована страшна", "У Лорак як завжди сукні з бабусиного комода", - пишуть фолловери коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".