Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка активно будує кар’єру в Росії, поділилася на своїй сторінці в одній із соціальний мереж фото зі своєї репетиції.

Про це повідомляють ЗМІ.

У підписі до публікацію вона відразу ж відзначила, що готує для своїх прихильників нові цікаве шоу, яке буде сповнене танців.

"Готуємо цікаву танцювальну постановку для вас", – заінтригувала виконавиця, зазначивши, що незабаром слухачів чекає прем’єра.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На опублікованих світлинах можна помітити, що артистка проводить репетицію у незрозумілому старому залі, де рясно обдерті стінами. Лорак танцює з хлопцями з підтанцьовки в такт пісні "Сон".

Фанати відразу ж взялись коментувати опубліковані співачкою кадри. Деякі з них відзначили, що хореографічні таланти співачки доволі сумнівні, інші ж припустили, що вона завагітніла другою дитиною.

"Вагітна?", "Навчись спершу Лорак – танцювати! А потім вже готуй танцювальну постановку!", "Не потрібно вдавати з себе балерину. У Лорак пластика майже нульова", "Лорак танцювати не дуже вміє. Ось скакати, стрибати на сцені так. Ну, і трохи рухів хіп-хопу", – писали коментатори.

Варто відзначити, що постановкою номерів співачки займається хореограф Саша Селіванов, який також є керівником шоу-балету співачки. Також на одному з опублікований кадрів одна з танцівниць допомагає співачці з розтажкою.

Разом з тим варто відзначити, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, у підписі до якої анонсувала ефір на російському телеканалі.

На сторінці артистки з'явилося селфі, на якому вона позує у фіолетовому вбранні, яке дуже схоже на халат. При цьому на обличчі Лорак яскравий макіяж, а волосся розпущене. У підписі до фотографії співачка повідомила, що ввечері знову з'явиться в ефірі путінського телеканалу, де вона сидить у журі російського шоу "Голос".

"Вечерком перед @voice1tv поспілкуємося в LIVE? Пропонуйте теми, задавайте питання", - підписала селфі Лорак.

А шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці зірки. І якщо більшість російських шанувальників артистки пишуть їй компліменти та побажання, то українські фоловери завзято запрошують співачку привезти шоу "Діва" в українські міста.

Нагадаємо, коротка сукня Лорак не прикрила головного.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак розкритикували за єдину сукню.

Також "Знай.ua" писав, що селфі Лорак насварило фоловерів.

Українські сенсації. Ані Лорак – перелітня пташка