Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram знімок з недавньої фотосесії. Так, знаменитість позувала у вбранні кольору хакі, але явно загралися з фотошопом. Шанувальники помітили, що одна з грудей артистки явно більша за іншу.

"🌹", - лаконічно підписала фото Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Ліва більше, ніж права або мені здалося???", "ЩО З НЕЮ???", "Очі, видають смуток і розчарування!!!", "Нудні сумні фото . Хочеться кинути копієчку. Досить вже це виставляти. Ми всі вже зрозуміли що ви любите себе кохану. Фу як це вже набридло. Вас що недолюбили в дитинстві?...", "Права більше лівої...😲", "туга зелена.", "Погляд такий ,наче Вам дуже погано😒".

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.