Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий образ, у якому вирушила на російську версію шоу "Голос 7", де виступає в ролі одного з членів журі. Так, знаменитість в класичних штанах і сорочці тілесного кольору нагадала шанувальникам про новий випуск проекту.

"Дивіться «Голос» на Першому. Ми готуємо неймовірні музичні сюрпризи!", - заінтригувала Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Старіє", "Волоссю потрібна форма, інакше воно псуює весь образ.", "Добрий вечір! А чому ви на "Голосі", постійно в одному платті, це якось несолідно", "Лорак вічно така затиснута. І перед камерою і пози теж затиснуті (ноги завжди так зрушені ніби в туалет хоче)", "Я вже чекаю коли ви все перевдягнетесь в чисте, а то всі випуски в одному і тому ж", "Колишньої краси вже немає! Милуватися нічим... Всі фотки страшні! Ані йдіть відіспіться... ".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.