Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі після виступу. Так, артистка позувала з дуже ніжним макіяжем, сидячи в кріслі. Думки шанувальників кардинально розділилися, адже деякі вважають, що знаменитість переборщила з пластикою.

"⭐️Зігріваємося посмішками і теплим ставленням до ближнього .", - запропонувала всім Лорак. Фолловери розділилися на два табори: "Дуже гарно, коли мінімум макіяжу, вам дуже підходить❤️", "Яка ж ви промениста🌅", "Красиві зуби) свої, причому", "Фотка легка,приємна.", - сподобався кадр одним. Інші обурювалися: "Особисто для мене вона нічим не відрізняється від Бузової.", "Опудало ботоксне! 😂😂😂", "Знову ці сережки жахливі🤣".

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.