Популярна співачка Ані Лорак вирішила поставити крапку у своїх стосунках з чоловіком. При цьому ситуація навколо розставання пари обговорюється в суспільстві вже не перший місяць.

Ані Лорак довгий час намагалася триматися відокремлено від пліток і пересудів. Рішення про розлучення або те, щоб пробачити зраду чоловіка Мурата Налчаджиоглу, співачка ніяк не коментувала.

Однак в ЗМІ потрапила інсайдерська інформація від київських нотаріусів, що Ані Лорак подала на розлучення. До того ж виконавиця нібито попросила юристів заблокувати будь-які операції з її нерухомістю у зв'язку з початком шлюборозлучного процесу.

У прес-службі Ані Лорак також не дають ніяких конкретних коментарів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

"Ані Лорак не коментує особисте життя. Прохання поставитися з повагою і розумінням до особистого простору артистки", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Ані Лорак дала слабинку і розповіла про те, що насправді її турбує лише раз, в програмі Юлії Меньшової "Наодинці з усіма".

"Незабаром після весілля ми мало не розійшлися. Думаю, я тут не новачок. Це проблема будь-якого публічного людини. Якщо ти затребуваний, у тебе кар'єра, є колектив, музиканти, балет — 350 чоловік, які залежать від тебе, вони приходять і кажуть: "Ми хочемо зарплату. У нас сім'ї". Ти повинен якось забезпечити цих людей. І все менше місця залишається для своєї сім'ї. У нас з Муратом був дуже складний період. Довелося знімати шпильки, сукні, прикраси, змивати макіяж і перетворюватися в кошеня, буквально просити: "Не йди! Не кидай мене!" Мурат поставив умову, що я буду менше давати концертів. Я пообіцяла. Є періодично якісь збої в системі, але я намагаюся їх відслідковувати і швиденько форматувати на потрібну струмінь", - розповідала співачка.

Нагадаємо, фанати помітили в Лорак третій розмір, але це не точно. Співачка показала фото в незвичному образі.

Як повідомляв Знай. ua, Лорак в образі Клеопатри намагається зловити фанатів на персики. Співачка вивалила вагомі козирі на публіку.

Знай. ua писав, що надута Ані Лорак розсунула ноги, ви повинні це побачити. Скандальна співачка показала нове фото з гастролей.