Українські співачки Ані Лорак і Світлана Лобода виступили на закритій вечірці в Києві.

Про це свідчать фото, викладені в Instagram на акаунтах співачок.

В замітці мовиться, що корпоратив відбувся в п'ятницю, 14 грудня, в Career at Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Ведучими заходу були Дядя Жора (Вадим Мічковський) і Леся Нікітюк.

ло

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також на святі виступили Mozgi, група KAZKA, Вєрка Сердючка. Цікаво, що серед учасників концерту, незважаючи на заборону на в'їзд в Україну для російських чоловіків, відзначився актор і співак Олександр Ревва (Артур Пирожков), родом з Донецька.

Ані Лорак вийшла на сцену у відвертій сукні з сріблястими паєтками і великим розрізом. Лобода ж одяглася в чорне ультракоротку плаття.

Судячи з інформації, опублікованої в Instagram концертного директора Дяді Жори, корпоратив був присвячений дню народженню "просто красивої дівчини, яку дуже любить чоловік", а сам концерт був подарунком від нього. Як стало відомо "Країні" артисти співали на дні народження Марини Кондауровой.

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове селфі. Так, знаменитість заінтригувала змінами в особистому житті, натякнувши, що готова бути "режисером свого життя".

Шанувальники артистки все ж відзначили, що це не найкраще її фото.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кадр з нової фотосесії в образі з кліпу "Сон".

Знаменитість приміряла на себе дуже відверту шовкову сукню тілесного кольору, притулившись до стіни. Шанувальники ж примітили, то фотограф перестарався з фотошопом, сама артистка зловжила уколами краси, так що її навіть не впізнали шанувальники. Їм таке і в страшному "Сні" не могло наснитися. Так, в гонитві за красою, скандальна Лорак безнадійно втрачає свою сценічну індивідуальність. Вона просто відчуває, як вік дихає в потилицю і ні в якому разі не хоче здавати позиції. За це не можна засуджувати, але якщо б Кароліна була більш природною, її б це тільки прикрасило.

Знай.uа повідомляв, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.