26-річна дочка скандального проросійського ексдепутата Михайла Добкіна Алла – активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими постами зі свого життя. Красуня вже одружений і має дитину, вона займається благодійністю, має власну картинну галерею, а також пропагує здоровий спосіб життя. Нещодавно Алла опублікувала на своїй сторінці в соцмережі нові фото, але вони не стосуються спорту або її діяльності, тут дівчина позує разом зі своєю мамою Аліною.

Як видно, Алла з мамою притулилися одна до одної і з посмішками на обличчі мило позують для фото, телефон знімає сама дівчина. Вони обидві в темних костюмах в спортивному стилі з розпущеним волоссям і макіяжем на обличчі. Варто відзначити, що раніше Алла публікувала схожі фото з батьком – Михайлом Добкіним. А в підписі до знімків з мамою дівчина написала: "моя Муся". Фолловери Алли не залишили без уваги її публікацію в мережі, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.