Маргарита Паша – 24-річна українська модель, яка в 2019 році завоювала титул "Міс Україна", і представляла країну на міжнародному конкурсі краси. І, хоча модель не привезла додому головну корону конкурсу, за час підготовки до конкурсу вона зібрала чималу армію прихильників. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими постами про своє життя. На новорічні свята Маргарита вирушила відпочивати на Балі, звідки активно публікує фото і відео, і цей раз не став винятком.

На новому фото, яке показала красуня, вона позує на красивому пляжі біля океану. На ній маленький чорний купальник-бікіні, довге волосся дівчини розпущене і розпатлане вітром, а на очах темні окуляри. Маргарита сидить на білому піску спиною до камери, трохи розставивши ноги і вигнувши спину. У підписі до фото модель написала: "Уява – чарівна сила, яку можна використовувати для чого завгодно! Останні дні в раю". Шанувальники почали активно обговорювати нове фото красуні, її засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.