Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний уривок з популярного шоу "Вечірній Ургант" трепетно привітавши можливого батька півторарічної доньки Тільди Тілля Ліндемана з 57-м днем народження, яке той святкував 4 січня. Варто відзначити, що Світлана виконала для коханого різдвяну пісеньку німецькою, розсмішивши шанувальників. Артистка вже не так наполегливо приховує роман з лідером групи Rammstein, а для багатьох шанувальників досі незрозуміло, як зійшлися зірки, що такі різні на перший погляд люди разом.

Варто нагадати, що кохані познайомилися на фестивалі "Жара" в 2017 році, Тілль буквально не зводив зі Світлани очей, а сама Лобода заінтригувала спільним фото з романтичною підписом.

Після такої зустрічі Світлана завагітніла, і довго приховувала це, однак фанати на повну обговорювали її положення і приписували батьківство Ліндеманну. Самі знаменитості подібні чутки ніяк не коментували, проте "Суперзірка" народила дівчинку, назвавши її Тільда. Хоч малечі вже півтора роки, її обличчя співачка старанно приховує.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У листопаді 2018 року у Лободи траплялася біда - красуня просто зі сцени потрапила на операційний стіл з абструкцією нирки і навіть перенесла кілька концертів. Як виявилося, Тілль був поруч і навіть забирав свою жінку з лікарні.

Далі разом зі старшою донькою Євою Світлана відвідувала концерти Rammstein і закулісся шоу, також після інтерв'ю з Ксенією Собчак стало відомо, що Євангеліні Тілль подарував прикрасу у формі мухи.

Варто відзначити, що своє 37-річчя Світлана відзначала в Пітері, в компанії рідних та близьких. Серед них був і Ліндеманн разом зі своїми колегами.

Ще одна важлива подія - спільна робота пари в кліпі на пісню "Frau & Mann" (чоловік і дружина), де за сценарієм Тілль намагається зґвалтувати Лободу, однак та огріває його скляною попільничкою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.