Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила трепетний кадр ще напередодні Різдва, на якому для родина зібралася разом. Так, на фото були зображені і коханий чоловік, і дев'ятирічна красуня-дочка Сара, про життя яку було відомо не так багато. Як виявилося, красуня, яка дуже схожа на зіркову маму, завела свій аккаунт і за невелику кількість часу набрала майже 7 тисяч фоловерів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Сара любить експериментувати з образами, на деяких кадрах малеча навіть позує з накладними віями. Дівчинка підростає буквально копією Брежнєвої, хоч багато шанувальників впевнені, що юній красуні ще рано наносити макіяж або надягати взуття на підборах, навіть для святкових випадків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.