Наташка Горова – 20-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. Днями Наташа разом з мамою і братом Андрієм вирушила в подорож по США, звідки вона вже встигла викласти безліч фото. Так, красуня похвалилася фігурою в смугастому біло-червоному бікіні з синім поясом, заінтригувавши поїздкою з Лос-Анжелеса в спекотну Мексику.

"ми закінчуємо наш міні-тур по США і пересуваємося в теплу Мексику 😀✈️ з таким купальником доведеться підкорювати пляж 💔 Фото дуже сподобалося, залишу тут 💛", - поділилася емоціями Горова-молодша. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна 🔥❤️😍"", "Краса 😍😍🔥❤️", "Наталія колоритна красуня! 🌹😜", "Завжди найкрасивіша, весь світ підкориш😍", "фігурка🔥🔥🔥🔥😻", "Дівчинка топ💞💞💞💞🔥🔥🔥", "Красивий купальник)👙 і фото💫".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.