Популярна українська модель Маргарита Паша, яка в 2019 році стала "Міс Україною" і представляла країну на міжнародному конкурсі краси, часто радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. На новорічні свята модель вирушила на казковий острів Балі, звідки викладала фото, але в цей раз повідомила, що вже повертається додому в Україну.

На фото і відео, які опублікувала Маргарита, її можна побачити на величезній високою гойдалки, яка звивається над густою зеленню і водоймою. Дівчина зображена зі спини, на ній білий напівпрозорий наряд, а волосся розпущене і розвиваються на вітерці. У підписі до фото модель написала про свої плани з поверненням додому. Так, Маргарита має намір відвідати благодійний свято "Бал принцес 2020" для маленьких дівчаток.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.