Ірина Горова – колишня дружина, але як і раніше партнер по бізнесу Олексій Потапенко, більш відомий як Потап. Пара розійшлася кілька років тому, а в минулому році Потап одружився зі своєю колегою по дуету Настею Каменських, а з Іриною у них є спільний син Андрій. Нещодавно Горова взяла дітей – у неї крім сина є і доросла дочка Наташа – і вирушила "підкоряти" Америку, а насправді вони просто подорожують по різних містах.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram Ірина Горова опублікувала з десяток милих фотографій зі своїми дітьми, на яких видно, як вони щасливі подорожувати разом. Причому знімки дуже різні – і селфі втрьох, і фото тільки дітей, і фото мами з донькою або окремо мами з сином. А в підписі до знімків Ірина написала довгий пост про любов до своїх дітей. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, колишня Потапа Горова видала його головний недолік в ліжку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Потап несподівано звернувся до колишньої дружини Горової.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав, як проводить вихідні з сином після одруження з Каменських.