Відомий український репер, продюсер і просто красень Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, який у минулому році одружився з колегою по сцені Настею Каменських, часто радує шанувальників яскравими фото з життя, публікуючи їх в Instagram. Зараз артист на відпочинку в Мексиці з молодою дружиною, звідки активно постить нові знімки.

В цей раз Потап показав веселий кадр з вулиці, на якому він з'явився в незвичному образі. Як видно, на прогулянку Олексій вийшов в темних штанах і чорно-білій смугастій сорочці, з темними окулярами на очах. Він ніби кидається на камеру і того, хто його знімає, а це швидше за все Настя. У підписі до фото щасливий Потап написав: "Stay Focused on Pokus!". А шанувальники почали обговорювати новий кадр. Багато відзначили, як артист схуд і погарнішав за час шлюбу з Каменських.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.