Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка прославилася на весь світ своєю незвичайною зовнішністю, і яка так сподобалася світовим дизайнерам, часто радує публіку яскравими постами в Instagram. На свята модель вирушила у теплі краї, звідки тепер публікує соковиті і сонячні фотографії.

Судячи з геолокації, Алла відпочиває на крихітному острові в Карибському морі. На новому фото, яке вона виклала в мережу, модель позує, сидячи на бортику басейну, а за її спиною відкривається фантастичний вид. Позасмагати і поплавати красуня вийшла в крихітному купальнику-бікіні, який ледь можна розглянути з-за незвичайної пози, в якій вона сидить. У підписі до фото Алла Костромічова написала: "Ставте ☀️ 🌞 зігріємо один одного!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.