Співачка Любов Успенська пригледіла собі пару. Зірка російського шансону звернула увагу на Філіпа Кіркорова, заявивши, що не проти стосунків із ним.

Про це Любов Успенська заявила після примирення з поп-королем російської естради Філіпом Кіркоровим. Раніше між ними виник конфлікт на ґрунті комерційного суперництва. Успенська відкрила караоке-клуб, а Кіркоров висловив побоювання, що вона може переманити клієнтів з аналогічного закладу, який належить йому.

Любов Успенська, Instagram
Любов Успенська, Instagram

"Ми друзі, може, ще і одружимося. А чого боятися? Він же любить талановитих. Так що я не проти", - говорить Успенська.

Повідомляється, що з часом Філіп, ймовірно, вирішив, що відвідувачів вистачає на всіх, і захотів загладити свою провину. Як справжній джентльмен, він вручив дамі шикарну дорогу сукню, написавши, що вважає за честь зробити Успенській подарунок.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Філіп Кіркоров, Kvitki
Філіп Кіркоров, Kvitki

Співачці такий презент був до душі. Вона зазначила, що сукня дуже красива. В результаті сварка між Кіркоровим та Успенською залишилася в минулого, і вони знову друзі.

Нагадаємо, раніше на могилі близької подруги Кіркорова і Галкіна знайшли моторошні "підношення"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Успенська похизувалась фото з Лободою: фанати співачки помітили цікаву деталь

Також "Знай.ua" писав, що Пенсійний фонд подав на Расторгуєва до суду, чим завинив улюбленець Путіна