У центрі української столиці невідомі пограбували популярну співачку Ганну Корсун (Maruv). Відомо, що у дівчини вкрали сумку з документами, грошима та особистими цінностями. Зловмисники розбили скло автомобіля співачки ввечері і проникли до салону.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережах самої співачки.

У центрі Києва пограбували співачку MARUV У центрі Києва, на вулиці Богдана Хмельницького пограбували співачку MARUV. В неї викрали документи та подарунки...

Geplaatst door Вартові еспресо op Zaterdag 11 januari 2020

Повідомляється, що співачка залишила припаркований автомобіль, і злочинці розбили скло, після чого витягли сумку і втекли. За словами Ганни, разом з сумкою пропали не тільки гроші і подарунки родичам, але і всі документи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Сумка Maruv, Instagram
Сумка Maruv, Instagram

На місці пограбування поліція опитала дівчину, а також вилучили всі записи з камер відеоспостереження. Також з проханням допомогти співачка звернулася до своїм підписників в Instagram. Maruv попросила всіх, хто володіє якоюсь інформацією про крадіжку, зв'язатися з нею або її директором.

Нагадаємо, MARUV зачарувала рідкісним сімейним фото з чоловіком і маленькою Ізольдою: "Прекрасні батьки!".

Як повідомляв Знай.uа Джастін Бібер серйозно хворий, популярному співакові поставили невтішний діагноз.

Знай.uа писав, найспокусливіші наряди MARUV за 2019 рік: латекс, шкіра, гарячі танці і експерименти на сцені.