Відома українська співачка Еріка Герцег, яка виступає в складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. На свята дівчина вирушила в далекі й теплі Об'єднані Арабські Емірати, і звідти звичайно ж виклала гарне фото, яке було зроблено у панорамного вікна готелю, в якому відпочиває.

Як видно, красуня позує перед камерою в сексапільному чорному мереживному халатику, який підкреслює її ідеальну фігуру і стрункі ніжки. Її волосся зібране в недбалий хвостик, а на обличчі легкий макіяж. При цьому Еріка стоїть у вікні на одній нозі в цікавій ляльковій позі з витягнутими руками і задертою другою ногою. У підписі до фото: "Відпочинок #Кічі #ЭрикаГерцег #Віагра #2020". Шанувальники в захваті від нового фото зіркової красуні, дівчину засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.