Відома українська співачка Настя Каменських, яка колись співала в дуеті з Олексієм Потапенком та після його розпаду колеги одружилися, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно пара вирушила на відпочинок до Мексики, звідки тепер викладають фото, і на одному з них Настя показала обличчя з незвичайного ракурсу і крупним планом.

На цьому знімку можна замітити, що співачка одягнена в жовто-коричневий піджак, її волосся зібране ззаду, а у вухах цікаві сережки. При цьому на фото можна зблизька роздивитися обличчя артистки – крім легкого макіяжу і виразних скул, на щоках і носі видно дрібні цятки-веснянки. У підписі до фото Каменських написала: "Завжди цікаво відкривати нові місця. Слідувати за тим, що тобі посилає всесвіт". Шанувальники в захваті від фото Насті, її природну красу засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.