Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз відпочиває в далекій і теплою Мексиці разом із зірковим чоловіком Олексієм Потапенком, часто радує публіку яскравими фотографіями з казкової відпустки в Instagram. Так і цього разу красуня вирішила зігріти зиму шанувальників жарким фото в купальнику.

Як видно, Настя з'явилася перед камерою на красивому пляжі, оточеному густою зеленню. На ній сексапільний салатовий купальник, який тільки підкреслює її округлі форми і красиву засмагу. Також можна помітити, що Каменських знову виставила на показ апетитну попу "як у Кім". Її волосся розпущене і розпатлане вітром, а на обличчі немає макіяжу, вона млосно дивиться в камеру. Каменських не підписала своє фото, зате шанувальники почали вправлятися у дотепності. Фанати активно коментують знімок, засипаючи красуню компліментами.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських