Українська телеведуча і наречена віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь зараз перебуває на відпочинку зі своїм коханим. Нове фото вона опублікувала в Instagram.

Зірка "Аферистів" опублікувала фото, на якому позує на тлі морського пейзажу в платті, яке грайливо підняла. Дівчина жартома зазначила, що очікує найбільш обурених коментарів від фоловерів.

"Прям чекаю коментів: "О боги!!! Без трусів!!!🙉🙉🙉" - від тих, хто не в курсі, що таке плавки-бікіні. А взагалі - добре сонячний ранок", - пише Христина.

Шанувальники не пройшли повз публікації і зробили їй багато компліментів про те, яка вона сонячна і красива.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"О Боги!!! Без трусів!!", "Доброго дня і настрою. Але головне - в трусах!", "Крістіна я від Вас балдєю", " Як водичка 😄?", "Кому добре, а кому не дуже (((", " Ти як завжди🔥", "Доброго ранку якраз починається без трусів", "Сонячна і дуже красива", "Ви дуже гарна, приємна, супер", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, наречена Розенко переборщила з вегетаріанством, ось що сталося.

Як повідомляв Знай. ua, напівгола наречена Розенко вразила цинізмом в розпал зими.

Також Знай. ua писав, що наречену Розенко спіткали неприємності на батьківщині Че Гевари.